Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Årets rum designgala 2014 @ Grand Hotel

Igår hade jag en jättetrevlig kväll med min partner in crime, Therese. Började med en frukost på salongen, vi färgade varandras hår och jag hade en galen shoppingrunda för att hitta en klänning att ha på mig på kvällen. Tog några kunder och sen var det dags för ”Årets Rum – Designgala 2014 @ Grand Hotel”. En supertrevlig kväll!

gala4 (1 av 1)

gala10 (1 av 1)Thereses fina uppsättning!

G1

gala5 (1 av 1)

G2

gala1 (1 av 1)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!