God morgon / makeover

20140204-080941.jpg

God morgon!

Här kommer ännu en fin tjej som fick håret fixat av mig. Hon hade gått loss på hemmafärgningar under alla år vilket har resulterat till att överhåret gått av (det ser man på förebilden). Men det positiva är att hon har varit så duktig att låtit håret vila en längre tid. Så nu var det dags att få till en snygg hårfärg. Jag gjorde en lättare ”Ombre”, just för att kunna använda mig av hennes egna hårfärg. Blandade upp med ljusa slingor samt ändrade nyans.

Sen försökte jag klippa ihop håret i den mån det gick. Hennes överhår får försöka komma ikapp.

Hon blev som jag brukar uttrycka mig – FLAWLESS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hejsan elin! stor beundrare av dina ”verk” . Läste i ett äldre inlägg att när du färgar utgår du ibland efter personens ögonbrynsfärg…jag har jätteproblem att bestämma mig nämligen , är för tillfället blond men har varit brunett flera år innan då jag runt 12 års ålder fick råttfärgat och färgade över det. Nu tycker jag att det blonda inte passar mig alls då mina ögonbryn är väldigt gråa/mörka och vill då vara brunett igen…men då kommer nästa dilemma (haha) jag har superblek hy så jag ser nästan lite sjuk ut me alldeles för mörk brunett. Kan inte avgöra vad som passar bäst :s

    caroline 2014-02-04 11:51:12
    Svara
  • Hejsan elin! stor beundrare av dina ”verk” . Läste i ett äldre inlägg att när du färgar utgår du ibland efter personens ögonbrynsfärg…jag har jätteproblem att bestämma mig nämligen , är för tillfället blond men har varit brunett flera år innan då jag runt 12 års ålder fick råttfärgat och färgade över det. Nu tycker jag att det blonda inte passar mig alls då mina ögonbryn är väldigt gråa/mörka och vill då vara brunett igen…men då kommer nästa dilemma (haha) jag har superblek hy så jag ser nästan lite sjuk ut me alldeles för mörk brunett. Kan inte avgöra vad som passar bäst :s

    caroline 2014-02-04 11:51:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!