Kvällens sista makeover //

20140204-201723.jpg

Efter 12 timmar på salongen så avslutade jag den med denna fina tjej. Jag färgade en beigeblond färg med massa slingor i olika nyanser. Känslan blir lite solblekt och sedan klippte jag bara igenom håret så det känns fräscht.

Tipp topp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag undrar om du kan skriva lite ”tips” då man vill färga håret koppar/rött. Jag är blond (slingat) med lite mörka slingor varvat med ljusa. Är lite rödlätt, har fräknar, och tror att jag skulle passa i en kopparnyans. Dock försvinner de röda färgerna ganska fort, så färgen behöver underhållas mer vet jag av erfarenhet.
  /Emelie

  Emelie 2014-02-04 20:15:16
  Svara
 • Hej! Jag undrar om du kan skriva lite ”tips” då man vill färga håret koppar/rött. Jag är blond (slingat) med lite mörka slingor varvat med ljusa. Är lite rödlätt, har fräknar, och tror att jag skulle passa i en kopparnyans. Dock försvinner de röda färgerna ganska fort, så färgen behöver underhållas mer vet jag av erfarenhet.
  /Emelie

  Emelie 2014-02-04 20:15:16
  Svara
 • Hej!! Vad är det för locktång du använder på dina
  kunder och på dej själv?? Tycker alltid du och dina kunder har de perfekta lockarna??
  / Anna

  Anna 2014-02-04 20:09:38
  Svara
 • Hej!! Vad är det för locktång du använder på dina
  kunder och på dej själv?? Tycker alltid du och dina kunder har de perfekta lockarna??
  / Anna

  Anna 2014-02-04 20:09:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!