Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Brownie // före och efter

20140205-124714.jpg

Jag har ju missat att visa er denna snygging. Även här hemmafärgningar vilket gjorde att detta fantastiska hår inte lyfts fram på rätt sätt. Fläckigt, ojämnt och en mindre smickrande nyans. Jag valde att mörka ner henne rätt mycket (fick ingen bra efterbild, hon är mycket mörkare i vekligheten). En mörkare botten och låter färgen gå ut ljusare med längderna. Ville få fram en neutral nyans, inte för ”mustig” brun och inte heller med röda toner. Så classy och SÅ snyggt! Jag sa det till henne att det är FÅ som passar i mörkt hår, hon passade så bra i detta mörka svall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!