Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vinnarna presenteras //

20140205-232956.jpg

Stort Grattis @kimberlyherreraa@alexandraohnell. Ni är våra två vinnare som kommer att få spendera en helkväll tillsammans med oss nu på fredag. Vänligen maila era uppgifter till [email protected]. Ett stort tack till alla er andra som varit med och tävlat. Stay tuned… 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Behöver din hjälp. Har du något tips på hur man ska slippa stå och borsta fram en bena varje gång efter duschen? Det är så tröttsamt! Önskar jag kunde gå ut ur duschen och att benan lägger sig av sig själv så jag slipper stå och försöka få till en bena efter varje dusch.

    Nilla 2014-02-06 08:26:10
    Svara
  • Hej! Behöver din hjälp. Har du något tips på hur man ska slippa stå och borsta fram en bena varje gång efter duschen? Det är så tröttsamt! Önskar jag kunde gå ut ur duschen och att benan lägger sig av sig själv så jag slipper stå och försöka få till en bena efter varje dusch.

    Nilla 2014-02-06 08:26:10
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!