Ni får tycka till? //

Hej finaste ni!

Eftersom jag är uppe i ett nytt projekt nu så skulle jag behöva eran hjälp. Som jag har nämnt tidigare så kommer ni kunna se mig i rutan inom kort. Det jag skulle vilja fråga er är:

 • Vad intresserar er mest inom hår/skönhet?
 • Vad vill ni se mer av?
 • Vill ni veta mer om mig personligen?
 • Vilka hår/skönhetstips tilltalar er mest?
 • Vill ni har mer produkttips?
 • Vad skulle ni vilja ha tips om?
 • Frisyrer?
 • Make-up?
 • Allt som ni kan komma på vore så snällt om ni kunde hjälpa mig med?

c600x616

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Vet att vi är många som aldrig fått ett bra svar på denna frågan. Hur kan man egentligen gå från rödhårig/ginger till honungsblond eller i alla fall en nyans ljusare?

  Bella 2014-02-11 18:47:48
  Svara
 • Vet att vi är många som aldrig fått ett bra svar på denna frågan. Hur kan man egentligen gå från rödhårig/ginger till honungsblond eller i alla fall en nyans ljusare?

  Bella 2014-02-11 18:47:48
  Svara
 • Håruppsättningar som är enkla, färglära (vilka hår, hud och ögonfärger passar tillsammans, även lite om kalla och varma färger). Hur man löser olika problemhår- problem..alltid fett, alltid torrt, alltid frissigt, volymlöst, mjäll osv..

  Även kanske lite mer tips om hur man bemöter frisörer på bästa sätt för att få bästa möjliga hjälpen. Tex att be om mörbrunt hår, men gå därifrån med ljusbrunt för att frisören vägrar eller misslyckas. Eller be att klippa topparna, och så klipper frisören av 10 cm. Lite om kommunikationen mellan kunden och frisören när det kommer till problem med hur resultatet ska se ut.

  Även tips om vanliga frisyrer som man kan klippa till om man är trött på bara hängande långt tråkigt hår och kan tänka sig klippa och/eller fräscha till om man bara visste till vad. Lite variation, både alldagligare och även för den mer vågade.
  Ja, lite så.. 🙂

  Jenni 2014-02-09 02:20:05
  Svara
 • Håruppsättningar som är enkla, färglära (vilka hår, hud och ögonfärger passar tillsammans, även lite om kalla och varma färger). Hur man löser olika problemhår- problem..alltid fett, alltid torrt, alltid frissigt, volymlöst, mjäll osv..

  Även kanske lite mer tips om hur man bemöter frisörer på bästa sätt för att få bästa möjliga hjälpen. Tex att be om mörbrunt hår, men gå därifrån med ljusbrunt för att frisören vägrar eller misslyckas. Eller be att klippa topparna, och så klipper frisören av 10 cm. Lite om kommunikationen mellan kunden och frisören när det kommer till problem med hur resultatet ska se ut.

  Även tips om vanliga frisyrer som man kan klippa till om man är trött på bara hängande långt tråkigt hår och kan tänka sig klippa och/eller fräscha till om man bara visste till vad. Lite variation, både alldagligare och även för den mer vågade.
  Ja, lite så.. 🙂

  Jenni 2014-02-09 02:20:05
  Svara
 • Jag skulle vilja veta lite mer om olika hårfärger, vilken som passa en bäst. Exempelvis via ögonfärg och hudfärg. Har som sagt beslutsångest över vad jag ska göra med mitt hår. Har långt och tjockt så jag vill liva upp det då jag inte rört det på över ett år. 🙂

  Julia 2014-02-08 08:33:25
  Svara
 • Jag skulle vilja veta lite mer om olika hårfärger, vilken som passa en bäst. Exempelvis via ögonfärg och hudfärg. Har som sagt beslutsångest över vad jag ska göra med mitt hår. Har långt och tjockt så jag vill liva upp det då jag inte rört det på över ett år. 🙂

  Julia 2014-02-08 08:33:25
  Svara
 • Skulle gärna se enkla håruppsättningar och produkt tips. Även hur man gör med ett frissigt hår tex föning.

  Caroline 2014-02-07 20:12:28
  Svara
 • Skulle gärna se enkla håruppsättningar och produkt tips. Även hur man gör med ett frissigt hår tex föning.

  Caroline 2014-02-07 20:12:28
  Svara
 • Mer om hur man ska ta hand om sitt hår på bästa sätt för att få det långt och starkt. Produkttips både dyrare märken men även sådant son går för en billigare peng.

  Emelie 2014-02-07 08:57:02
  Svara
 • Mer om hur man ska ta hand om sitt hår på bästa sätt för att få det långt och starkt. Produkttips både dyrare märken men även sådant son går för en billigare peng.

  Emelie 2014-02-07 08:57:02
  Svara
 • kan du ge tips på produkter för torrt, skadat och stripigt hår som inte kostar 350-400 kr flaska, tipsa om mer budget varianter och det skulle vara roligt att få veta tips på hur man ska sköta om håret naturligt alltså hur man äter m.m

  joanna 2014-02-06 23:12:14
  Svara
 • kan du ge tips på produkter för torrt, skadat och stripigt hår som inte kostar 350-400 kr flaska, tipsa om mer budget varianter och det skulle vara roligt att få veta tips på hur man ska sköta om håret naturligt alltså hur man äter m.m

  joanna 2014-02-06 23:12:14
  Svara
 • produkter, håruppsättningar, hur man fönar/stylar hår, lite tips på olika hårtyper 🙂

  Ciss 2014-02-06 22:28:55
  Svara
 • produkter, håruppsättningar, hur man fönar/stylar hår, lite tips på olika hårtyper 🙂

  Ciss 2014-02-06 22:28:55
  Svara
 • Det vore kul att få mer tips om vardagsfrisyrer. Det blir ju så lätt att man (jag?!) slänger upp håret i en tofs eller kanske gör en fläta så på sidan. Har liksom inga andra ideér. Så ja, något enkelt/snabbt att göra med håret till vardags för att det ska se lite roligare ut.

  Sen också som någon skrev mer tips om hur man sköter sig hårtyp. Jag har loooockigt hår som otroligt lätt blir frissigt. Det händer sällan att jag plattar det, men när jag gjort det så börjar det leva sitt egna liv såfort jag går utanför dörren . Tycker inte det brukar finnas så jätte mycket råd för oss med lockigt hår så det vore kul med det!
  Tack förresten för att du svarade på min läsarfråga för ett tag sen! Blev jätte glad, beställde hem Redken curveacous och är nöjd! Kollar din blogg varje dag ska du veta 🙂

  Josefin 2014-02-06 19:58:56
  Svara
 • Det vore kul att få mer tips om vardagsfrisyrer. Det blir ju så lätt att man (jag?!) slänger upp håret i en tofs eller kanske gör en fläta så på sidan. Har liksom inga andra ideér. Så ja, något enkelt/snabbt att göra med håret till vardags för att det ska se lite roligare ut.

  Sen också som någon skrev mer tips om hur man sköter sig hårtyp. Jag har loooockigt hår som otroligt lätt blir frissigt. Det händer sällan att jag plattar det, men när jag gjort det så börjar det leva sitt egna liv såfort jag går utanför dörren . Tycker inte det brukar finnas så jätte mycket råd för oss med lockigt hår så det vore kul med det!
  Tack förresten för att du svarade på min läsarfråga för ett tag sen! Blev jätte glad, beställde hem Redken curveacous och är nöjd! Kollar din blogg varje dag ska du veta 🙂

  Josefin 2014-02-06 19:58:56
  Svara
 • Ooooch personligen skulle jag även vilja veta mer om Omorphia-behandlingen! Är också intresserad av att göra något åt mina ridbyxlår. Är det injektioner du gör? Och i så fall vad de gör? Vad kostar det? 🙂

  Lenita 2014-02-06 17:52:16
  Svara
 • Ooooch personligen skulle jag även vilja veta mer om Omorphia-behandlingen! Är också intresserad av att göra något åt mina ridbyxlår. Är det injektioner du gör? Och i så fall vad de gör? Vad kostar det? 🙂

  Lenita 2014-02-06 17:52:16
  Svara
 • Jag skulle iaf vilja läsa mer om hur man bäst sköter sin hårtyp, i mitt fall tunt, slitet och flygigt hår, hur man ”motverkar” detta eller vad man ska säga..
  Vill också gärna ha massa produkttips! Och håruppsättningar för de som inte har ditt otroligt fina hårsvall! Lite om löshår kanske? Vad som är bäst för håret? Hur man väljer nyanser? Ska man köpa slingorna själv och sätta i hos frisör? Eller köpa hos frisören?
  Haha, vill väl allt som allt ha med tips på vad som är bra för håret! 🙂

  Lenita 2014-02-06 17:43:28
  Svara
 • Jag skulle iaf vilja läsa mer om hur man bäst sköter sin hårtyp, i mitt fall tunt, slitet och flygigt hår, hur man ”motverkar” detta eller vad man ska säga..
  Vill också gärna ha massa produkttips! Och håruppsättningar för de som inte har ditt otroligt fina hårsvall! Lite om löshår kanske? Vad som är bäst för håret? Hur man väljer nyanser? Ska man köpa slingorna själv och sätta i hos frisör? Eller köpa hos frisören?
  Haha, vill väl allt som allt ha med tips på vad som är bra för håret! 🙂

  Lenita 2014-02-06 17:43:28
  Svara
 • Hej! Har en liten fråga. Bor för tillfället i USA i ett väldigt torrt klimat. Har bott här i 6 månader nu och mitt tunna fina långa hår har blivit stripigt och torrt. Fönar aldrig, plattar aldrig eller något. Idrottar så duschar ganska mycket men försöker tvätta håret varannan dag. Använder matrix schampo och balsam för torrt hår.

  Vad du om sulfat och silikon fria produkter? Har du några tips om vilka produkter och märken jag kan använda till mitt hår?

  Mvh
  Emma

  Emma e 2014-02-06 17:11:10
  Svara
 • Hej! Har en liten fråga. Bor för tillfället i USA i ett väldigt torrt klimat. Har bott här i 6 månader nu och mitt tunna fina långa hår har blivit stripigt och torrt. Fönar aldrig, plattar aldrig eller något. Idrottar så duschar ganska mycket men försöker tvätta håret varannan dag. Använder matrix schampo och balsam för torrt hår.

  Vad du om sulfat och silikon fria produkter? Har du några tips om vilka produkter och märken jag kan använda till mitt hår?

  Mvh
  Emma

  Emma e 2014-02-06 17:11:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!