E.T Stylingcrew är redo //

20140207-162455.jpg

Nu är det inte många minuter kvar innan vi kör igång kvällens stylingevent. Det är två lyckliga vinnare som ska få bli stylade, sminkade samt fotograferade av oss ikväll. Inte nog med det så går dom hem med marknadens fetaste goodiebag.

Vi håller på att förbereda det sista och let the show begins. Kommer att fotografera hela kvällen så kika in senare för att se resultatet. Detta ska bli så roligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hejsan Elin!
  Jag har två frågor/problem jag skulle vilja ha hjälp med:
  1. Jag har hår som är otroooligt tunt och som samtidigt är lockigt/vågigt. Det går till några centimeter under nyckelbenen. Jag är så trött på att ha samma frisyr hela tiden, finns det någon snygg frisyr som inte tar lång tid alls att fixa iordning på morgonen?
  2. Jag använder nästan aldrig värmeprodukter, använder bra schampo och balsam, äter bra kost och tvättar inte håret för ofta. Men ändå så blir det så slitet. Vad kan jag göra för att förbättra kvaliteten?
  Hoppas på svar
  Kramar
  Linnéa

  Linnéa 2014-02-07 20:25:01
  Svara
 • Hejsan Elin!
  Jag har två frågor/problem jag skulle vilja ha hjälp med:
  1. Jag har hår som är otroooligt tunt och som samtidigt är lockigt/vågigt. Det går till några centimeter under nyckelbenen. Jag är så trött på att ha samma frisyr hela tiden, finns det någon snygg frisyr som inte tar lång tid alls att fixa iordning på morgonen?
  2. Jag använder nästan aldrig värmeprodukter, använder bra schampo och balsam, äter bra kost och tvättar inte håret för ofta. Men ändå så blir det så slitet. Vad kan jag göra för att förbättra kvaliteten?
  Hoppas på svar
  Kramar
  Linnéa

  Linnéa 2014-02-07 20:25:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!