Förstastegs-färgning //

20140208-124052.jpg

I fyra timmar så tog jag hand om denna tjej som ville gå mot ljusare tider. Jag satte henne på en trestegsfärgning så jag kan få henne ljus till sommaren. Dels för att spara på hårkvalitén samt att få en snygg färg under hela processen. Så i april så kör vi nästa omgång om hon har tagit hand om håret ordentligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Verkligen en jätte bra blogg och du verkar himla duktig på det du gör!
  Har en fråga, om man skulle vilja ha håret som på bilden ovan (den till höger) fast med några ljusa slingor i (så det blir lite ljusare liksom).. och om man ska göra det hos frisören, hur ska man säga till den som ska göra det hur man vill ha det? Färgade nyligen håret men blev inte alls nöjd, håret blev mer orange än så jag vill ha.. Tyvärr så bor ju jag i värmland, hade jag inte gjort det skulle jag gärna bokat tid hos dig! 🙂

  Fannie 2014-02-26 17:30:34 http://ffanniejonsson.blogg.se
  Svara
 • Hej! Verkligen en jätte bra blogg och du verkar himla duktig på det du gör!
  Har en fråga, om man skulle vilja ha håret som på bilden ovan (den till höger) fast med några ljusa slingor i (så det blir lite ljusare liksom).. och om man ska göra det hos frisören, hur ska man säga till den som ska göra det hur man vill ha det? Färgade nyligen håret men blev inte alls nöjd, håret blev mer orange än så jag vill ha.. Tyvärr så bor ju jag i värmland, hade jag inte gjort det skulle jag gärna bokat tid hos dig! 🙂

  Fannie 2014-02-26 17:30:34 http://ffanniejonsson.blogg.se
  Svara
 • Hej, undrar hur mycket det kostar att tona håret oss dig ??

  Maja 2014-02-10 16:42:03
  Svara
 • Hej, undrar hur mycket det kostar att tona håret oss dig ??

  Maja 2014-02-10 16:42:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!