Före/efter – haircolor

20140209-162803.jpg

Ja, jag kan fortfarande kalla mig ”Ombre-Elin”. Det känns som hela Sverige gör ombrestyle, and I just love it. Det är många av er som frågar hur jag gör. Men Ombrefärgning är någonting som sitter i huvudet och händerna. Det finns inget rätt eller fel. Inom hårfärg så finns det ingen ”att göra” manual, utan du använder logiskt tänkande, hjärta och kunskap för att få fram den hårfärg du vill ha.

 • Men denna tjej ville ha en så pass naturlig ombre som möjligt. Hon var väldigt ljus i sig själv så jag ville bara matcha in hennes egna färg. Ljusade upp topparna och fick in lite olika blonda skiftningar. Sedan klippte jag igenom håret samt en svall-styling.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej. Undrar över din T3bodywaver. Din såg smalare ut. Är det den på sephora 1,75 ?? Med vänlig hälsning, Anneli.

  Anneli 2014-02-09 22:19:58
  Svara
 • Hej. Undrar över din T3bodywaver. Din såg smalare ut. Är det den på sephora 1,75 ?? Med vänlig hälsning, Anneli.

  Anneli 2014-02-09 22:19:58
  Svara
 • Började läsa din blogg för någon dag sedan och är redan galet imponerad över ditt sätt att jobba och din syn på hår och färgning och allt! Inspirerande. Riktigt go 🙂 Tack för en grym blogg helt enkelt

  Vendela 2014-02-09 15:58:46 http://www.vendelan.blogg.se
  Svara
 • Började läsa din blogg för någon dag sedan och är redan galet imponerad över ditt sätt att jobba och din syn på hår och färgning och allt! Inspirerande. Riktigt go 🙂 Tack för en grym blogg helt enkelt

  Vendela 2014-02-09 15:58:46 http://www.vendelan.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!