Frisyrer för ovalt ansikte //

Har du oval ansiktsform? – Då kan du börja med att gratulera dig själv. Då har du den mest mångsidiga ansiktsformen. Du kan bära upp nästan vilken frisyr som helst. Så vilka är de bästa frisyrer för ovala ansikten?

När det kommer till klippning av håret så tycker jag syftet med den är att framhäva ansiktet. Ni kan inte förstå vad en snygg frisyr gör för ditt ansikte. Att klippa en cm av topparna bara, det är 700 kr rakt i sjön. Men för ovala ansikten så tycker jag att uppklippningen skall vara vid dina kindben, haka eller vid läpparna. Ju länge hår du har i frampartiet desto äldre ser du ut och du gömmer ditt ansikte. Se till att du inte har för långt hår, för du skall ha den längd så topparna kan klippas upp.

 • Klippningen är som sagt JÄTTEVIKTIG – sluta spara på råttsvansen och kom in i matchen.

Haircuts-for-Oval-Faces-5_Fotor_Collage Haircuts-dfor-Oval-Faces-5_Fotor_Collage

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Elin kan du inte göra en likadan sån här fast för runt huvud? kram!

  Jenny 2014-02-10 21:03:37
  Svara
 • Elin kan du inte göra en likadan sån här fast för runt huvud? kram!

  Jenny 2014-02-10 21:03:37
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!