Blowdry // right to your door

Blow. ELIN

Alltså denna ”Blowdry” eller ”Drybar” yran som svämmar över hela New York eller L.A är så intressant tycker jag. Jag önskar att det skulle finnas i Sverige.

Tänk, att det skulle finnas en salong där du bara kan komma in för att få håret stylat och fönat. Jag vet att Sverige är inte det lika stort som i USA eller andra delar av världen att unna sig en tvätt och finföning på salong. Men i snitt på olika salonger så kanske den behandlingen ligger mellan 350-500 kr och det må vara dyrt för att föna håret tycker många- men tro mig det är så värt det.

Men visste ni att i New York så kan du beställa hem en frisör/stylist som bara kommer och fixar håret på dig – det här är det roliga – Genom en App kan du få en hairstylist levererad hem till dig inom en timma. Så du behöver inte ens ringa utan du klickar i dina önskemål, t.ex  välj ett datum , tid och plats vart du vill att stylisten ska komma. Kanske till kontoret? Sedan får du välja en frisyr – från en vanlig föning till flätor och uppsättningar.

Appen heter Glamsquad – en riktigt bra idé och hoppas någon kommer på liknande här i Sverige!

20140212-123755.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Beställde en fön för ett par dagar sen. Trodde jag beställde Be Gorgeous M8, den svartsilvriga du vet. Fick hem en svart Rettro från samma märke (tror jag?) Vet du om de är likvärdiga eller vad skillnaden är?

    Kristin 2014-02-12 16:49:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!