Läsarfråga // Redken

Hej Elin. Jag har tittat på redkens hårprodukter. Hur är dom i lukten? Luktar dom gott eller är det såna som luktar alcohol? Tacksam för svar.

Hej!

Jag tycker alla Redkens vårdande produkter alltså schampo, balsam, inpackningar, leave-in spray och treatments luktar helt fantastiskt. Men när det kommer till styling, t.ex hårspray samt wax mm – Så luktar dom som alla andra, gott men det är fortfarande en stylingprodukt. Redken är helt klart bäst när det kommer till hårvård, men är du ute efter styling så tycker jag Kevin Murphy är bäst på den fronten.

Lycka till!

wpid-DSC_0753.JPG

Denna serie är från Redken och heter ”Color extend magnetics”. Den är helt fantastisk och passar till dig som har rätt ”normalt hår till torrt hår” och bevarar din färg glansig och fin under dina veckor mellan frisörbesköket.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!