Soft Ombre // före&efter

20140212-192227.jpg

Ni har väl inte fått nog av dessa blonda skönheter? Det har inte jag iallafall. Denna fina tjej velade fram och tillbaka om vi skulle slinga upp utväxten eller om vi skulle använda oss av den. Det slutade med min favorit – den blonda softa Ombren. Jag har denna hårfärg/teknik själv och stortrivs. Just för att den är mer skonsam, håret får en helt annan lyster och den gifter sig bra med ansiktet. Lite slingor på det och en enkel styling med rundborstar samt tjock locktång.

Tipp Topp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin!
    När jag frågat mina frisörer om dem tkr jag har tjockt så har dem alltid sagt att jag har tunna hårstrå men många sådana. Jag själv upplever att mitt hår är tunt, och extra nere vid topparna(typ som att det delar sig,men ändå inte) och det kan lätt bli trassligt och kännas rätt sträft men ändå faktiskt bra kvalitet. Mitt hår är naturligt rakt! Jag vill så gäääärna få detta tjocka, långa hårsvall!!! Är det möjligt?? Huuur? Vad rekomenderar du till denna typ av hår? ngt speciellt man ska göra? Vilket shampoo? Några bea vitaminer?!tell me 🙂 Kram för en helt fantastisk blogg!

    Lena 2014-02-12 22:12:59
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!