Nyttig lunch //

mugg (1 av 1)

Nu efter lunch så hade jag satt av två timmar till kontorstid. Jag får så otroligt mycket mail och har min blogg att tänka på så jag måste tyvärr avsätta tid till det. Det gör att min dagar på salongen blir långa och energin måste ligga på topp. Frisörer i övrigt brukar ha ganska kass syn på mat just för att vi har ingen tid för lunch och tar gärna någonting snabbt när kunden sitter i verkningstiden.

Det är just det som är så skönt att jobba mitt i stan, alternativen på mat är oändliga. Gick till BlueBerry och köpte med mig min favorit smoothie med jordgubb och ingefära. Sedan fick det bli en ”Detox-Boll” med blåbär och nötter.

Redo för eftermiddagskunder!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ser smarrigt ut!

  Moa 2014-02-13 15:46:21 http://moalovgren.devote.se
  Svara
 • Ser smarrigt ut!

  Moa 2014-02-13 15:46:21 http://moalovgren.devote.se
  Svara
 • Hej Elin!
  Läst din blogg i ett par veckor nu och tycker verkligen att den är grym! Tänkte fråga vad du tycker om hemgjorda hårmasker så som avocado , ägg, banan, coconut oil, oliv olja , ja du förstår. Är det något du brukar göra och tycker du att det är bra för håret? Mvh / emelie

  Emelie 2014-02-13 13:47:25
  Svara
 • Hej Elin!
  Läst din blogg i ett par veckor nu och tycker verkligen att den är grym! Tänkte fråga vad du tycker om hemgjorda hårmasker så som avocado , ägg, banan, coconut oil, oliv olja , ja du förstår. Är det något du brukar göra och tycker du att det är bra för håret? Mvh / emelie

  Emelie 2014-02-13 13:47:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!