Softombre // makeover

20140213-180236.jpg

Kvällen spenderades med gulliga Vilma. Hon hade tagit ut sina extensions och varken klippt eller färgat efter. Så hennes hår var väl kanske inte i bästa skicket. Men jag bedömde ändå att vi kunde göra hennes ljusare. Hon ska även resa två månader i Asien så det kommer bli ljusare där borta också. Men jag färgade en ”Soft-Ombre” som jag har döpt denna hårfärg. Det är jätteroligt att ni väljer att använda mina namn på mina hårfärger. Hon upplevs blond men med en solblekt känsla. Klippte även bort 7 cm från längden och hon fick en frisyr igen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kom på en grej till ang Ghd plattång, jag har den från Candy Collection, och när jag klämmer ihop den så går liksom inte plattorna ihop riktigt, ska det vara så? Varför egentligen?
  Mvh Julia

  J 2014-02-13 20:23:18
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag undrar om man ska använda balsam efter inpackning, många frisörer säger ja för att det sluter hårstrået men du svarade nej, så är detta nödvändigt?
  Sedan undrar jag om du testat TIGI small talk och KM FULL AGAIN, vad skiljer dom? Vilken gör så att det sväller mest?
  Vad använder du för färg i din salong?
  Mvh Julia

  J 2014-02-13 20:09:28
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!