Makeover – det perfekta håret

20140214-143500.jpg

Min morgonkund fick sig en rejäl makeover. Denna fina tjej har det absoluta DRÖMHÅRET. Tjockt, naturligt vågigt och långt. Men hon ville göra lite förändringar och så gjorde vi en lättare ombre med ljusa lingor. Sedan det viktigaste, jag fick klippa en bit och göra en snygg frisyr av detta svall. Så otroligt vacker tjej och tack för att jag fick visa det här.

20140214-143505.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin! Jag har haft kolsvart hår hela mitt liv om man bortser från den misslyckade orangea ”ombren” jag blekte fram för två somrar sedan. Nu är jag tillbaka till svart hår och så trött på det! Jag är från Mellanöstern och har därför olivfärgad hy, svarta ögonbryn som nästan har fått behålla sin naturliga tjocklek (tjockt!) och svarta ögonfransar. Mitt hår är väldigt tjockt men ändå naturligt rakt/smått vågigt. Jag skulle vilja färga håret lite ljusare honungsbrunt med en mörkare färg i rötterna och lägga till några ljusa slingor på det hos en frisör. Men eftersom att det finns en ”regel” på att man ska ha sina ögonbryn två nyanser ljusare än hårfärgen blir jag lite osäker. Mina är verkligen kolsvarta! Vad ska jag göra? Tror du det kommer se konstigt ut eller kan jag färga? Har försökt googla fram bilder men hittar inga…

  Helin 2014-02-15 08:33:47
  Svara
 • Hej Elin! Jag har haft kolsvart hår hela mitt liv om man bortser från den misslyckade orangea ”ombren” jag blekte fram för två somrar sedan. Nu är jag tillbaka till svart hår och så trött på det! Jag är från Mellanöstern och har därför olivfärgad hy, svarta ögonbryn som nästan har fått behålla sin naturliga tjocklek (tjockt!) och svarta ögonfransar. Mitt hår är väldigt tjockt men ändå naturligt rakt/smått vågigt. Jag skulle vilja färga håret lite ljusare honungsbrunt med en mörkare färg i rötterna och lägga till några ljusa slingor på det hos en frisör. Men eftersom att det finns en ”regel” på att man ska ha sina ögonbryn två nyanser ljusare än hårfärgen blir jag lite osäker. Mina är verkligen kolsvarta! Vad ska jag göra? Tror du det kommer se konstigt ut eller kan jag färga? Har försökt googla fram bilder men hittar inga…

  Helin 2014-02-15 08:33:47
  Svara
 • Hej Elin!
  Min naturliga hårfärg är brun, och har färgat mitt hår i en liknande brun färg. Nu börjar det bli en utväxt, och jag känner mig sugen på att tona håret. Kan man göra det?

  /Nathalie

  Nathalie 2014-02-14 22:08:44
  Svara
 • Hej Elin!
  Min naturliga hårfärg är brun, och har färgat mitt hår i en liknande brun färg. Nu börjar det bli en utväxt, och jag känner mig sugen på att tona håret. Kan man göra det?

  /Nathalie

  Nathalie 2014-02-14 22:08:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!