Läsarfråga // färgpanik?

Hej nu är det såhär att mitt hår är katastrof och jag har världens panik. Jag hade innan ombre blonda toppar-brun utväxt. Gick till frisören i torsdags och bad henne få bort min utväxt samt ljusa upp hela håret. Hon la i slingor som resulterade i platinablonda ish. Mina toppar är jätte fina men själva ”uppe” delen är hemsk. Slingorna är tjocka och ser inte alls naturligt ut till mitt mörkbruna hår som syns under. Går det att rädda detta, och hur ska jag gå tillväga? Gömmer mig i mössa/toffs och skäms just nu.

Hej du!

Men va tråkigt att du blivit missnöjd av din frisör. Vad jag såg på bilden så har frisören lagt för tjocka samt för få slingor – vilket resulterar till att det ser just randigt ut och långt från naturligt som möjligt. Det du ska göra är att gå tillbaka och förklara att du är missnöjd och berätta precis det du nu skrev till mig. Det frisören skall göra är att lägga fler slingor (många men tunna) och eventuellt lägga en ny ljusare bottenfärg (än den du redan har) på slingorna så det inte ser randigt ut. Sedan lägga en nyansering som matchar längderna. Om det inte går så måste längderna slingas in lite mörkare för att matcha bottenfärgen. En mörk utväxt som Ombre kan man ibland inte slinga bort på en gång utan behöver gå steg för steg. Du kan be din frisör kolla på detta svar så lär hon förstå.

Stort lycka till och jag hoppas du blir nöjd med din hårfärg! OBS: Se till att hon inte bleker sönder hela ditt hår bara!

c600x616

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!