Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Trendiga lobsen //

20140216-164513.jpg

Igår avslutade jag min dag med denna fina tjej. Hon klippte av sitt hår för två år sen till en riktigt kort frisyr och håret är nu på väg och växa ut. Jag är riktigt imponerad över att hon klarar av denna mellanlängd, det är många som blir så less att dom klipper av sig allt igen. Det roliga med henne är att hon har sjukt bra hår – tjockt, slittåligt och bra kvalité. Självklart ville jag färga henne i en snygg blond färg med olika nyanser i. Så bort med allt mörkt och hon fick en beige-blond ton – klippte sedan ca 1.5 cm på längden.

Ska bli roligt att följa denna tjej ”vägen mot svallet”stay tuned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!