Trendiga lobsen //

20140216-164513.jpg

Igår avslutade jag min dag med denna fina tjej. Hon klippte av sitt hår för två år sen till en riktigt kort frisyr och håret är nu på väg och växa ut. Jag är riktigt imponerad över att hon klarar av denna mellanlängd, det är många som blir så less att dom klipper av sig allt igen. Det roliga med henne är att hon har sjukt bra hår – tjockt, slittåligt och bra kvalité. Självklart ville jag färga henne i en snygg blond färg med olika nyanser i. Så bort med allt mörkt och hon fick en beige-blond ton – klippte sedan ca 1.5 cm på längden.

Ska bli roligt att följa denna tjej ”vägen mot svallet”stay tuned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!