Vad säger din hårfärg om dig? // del . 1

elle-01-hair-color-for-your-personality-platinum-tilda-swinton-xln-xln

Patinablond:

– Visste ni att det är bara ca 10% av världens befolkning som är naturligt blonda. Så när ni säger att ni är ”naturligt blond” när ni har en råttfärgad utväxt – glöm det. En platinablond hårfärg kräver uppmärksamhet och just för att den är så sällsynt så vore det konstigt annars. Du vill synas, höras och vara ”the one”.

gyllene

Gyllenblond:

En gyllenblond person är en blandning av ”the girl next door” och en riktig pudding i allas ögon. Dessutom så har den gyllenblonda nyansen blivit en sexsymbol. Förr var det platinablonda slitz tjejer som vi såg som sexiga, idag är det gyllenblonda hårsvall med sprudlande personlighet. Kolla bara på Victorias Secret tjejerna, vem har sönderblekt platinablonda hår? None. Alltså, en gyllene blond är den sprudlande, firtig person som bara utstrålar glädje.

ombre

Ombré:

Såklart är ombre-trenden hetare än någonsin. Den mörkare botten som möter ljusare längder är nog den mest praktiska hårfärgen du kan ha. Dom som bär en ombre är sparsam, trendig och cool. Men eftersom ombren går att skräddarsy just till dig så går ombre.tjejen inte alltid säker. Ombre är pondus och power!

 

 •  Del två kommer komma imorgon – vad du tror brunetter eller varför inte rödbruna står för? Glöm inte fortsättningen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åååå….kom med del 2 nu då! 😛 Jag är rödhårig (färgad sådan iofs) och vill ju veta vad det säger om mig! 😉

  Elenore 2014-02-17 10:05:05 http://elenoree.blogspot.se/
  Svara
 • Åååå….kom med del 2 nu då! 😛 Jag är rödhårig (färgad sådan iofs) och vill ju veta vad det säger om mig! 😉

  Elenore 2014-02-17 10:05:05 http://elenoree.blogspot.se/
  Svara
 • Vore kul att läsa om askblond eller sandblond också. 🙂

  Therese 2014-02-16 14:27:58
  Svara
 • Vore kul att läsa om askblond eller sandblond också. 🙂

  Therese 2014-02-16 14:27:58
  Svara
 • Åh vad roligt inlägg 😀

  Solin 2014-02-16 14:06:52 http://solinj.blogg.se
  Svara
 • Åh vad roligt inlägg 😀

  Solin 2014-02-16 14:06:52 http://solinj.blogg.se
  Svara
 • Hej nu är det såhär att mitt hår är katastrof och jag har världens panik. Jag hade innan ombre blonda toppar-brun utväxt. Gick till frisören i torsdags och bad henne få bort min utväxt samt ljusa upp hela håret. Hon la i slingor som resulterade i platinablonda ish. Mina toppar är jätte fina men själva ”uppe” delen är hemsk. Slingorna är tjocka och ser inte alls naturligt ut till mitt mörkbruna hår som syns under. Går det att rädda detta, och hur ska jag gå tillväga? Gömmer mig i mössa/toffs och skäms just nu. 🙁

  Annie 2014-02-16 13:40:16
  Svara
 • Hej nu är det såhär att mitt hår är katastrof och jag har världens panik. Jag hade innan ombre blonda toppar-brun utväxt. Gick till frisören i torsdags och bad henne få bort min utväxt samt ljusa upp hela håret. Hon la i slingor som resulterade i platinablonda ish. Mina toppar är jätte fina men själva ”uppe” delen är hemsk. Slingorna är tjocka och ser inte alls naturligt ut till mitt mörkbruna hår som syns under. Går det att rädda detta, och hur ska jag gå tillväga? Gömmer mig i mössa/toffs och skäms just nu. 🙁

  Annie 2014-02-16 13:40:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!