Vad säger din hårfärg om dig? // del . 2

brun

Brunetten:

Det man fått höra mest om brunetter genom tiderna är väl att brunetter skall vara smartare? Jag lägger mig i den frågan men en sak vet jag – en snyggare hårfärg kan man inte bära? Jag brukar alltid säga till mina brunett-kunder att det är FÅ som passar i en brun färg. Oftast måste man slinga upp eller använda olika nyanser för att matcha huden eller ögonen mm. Det jag vill komma till är att jag tycker att brunetter är utåtriktade, målmedvetna och exotiska. Sedan väldigt måna om att det bra ut. En snygg brun färg på rätt person kan det vara det snyggaste jag vet.

elinjohanson.damernasvarld.se

Mörk rödbrun:

Lika så dom naturliga platinablonda tjejerna var sällsynta så är det inte många av världens befolkning som har en naturlig mörk rödbrun hårfärg. Men man har ju hört många historier om rödhåriga – inte sant? Nu pratar vi inte om nördstämpeln som amerikanska B-filmer försöker få fram. Jag ser rödhåriga tjejer som riktigt smarta, skinn på näsan och enormt envisa. Lika så som jag sa om brunetter – det är få som passar i en snygg brun färg. Det är precis lika med rödhåriga, fast ännu värre. Jag kanske har sett samt färgat lika många jag kan räkna på min hand som verkligen kunnat bära upp denna hårfärg. Dock riktigt snygg samt tror jag att man har riktigt roligt med rödhåriga!

kopparhår

Ljus koppar:

Den person som bär upp denna hårfärg är nog den mest kreativa, ”thinking outside the box” och lite blyga typen av tjej. Jag tycker personligen att kopparfärgade personer är riktigt inspirerande och har otroligt mycket karma. Jag blir alltid så nyfiken på dessa personer, tänker alltid – hur kommer det sig att du kan bära upp denna hårfärg (som 90% av befolkningen inte vill ha)snyggt och stråla? Detta är trendigt i mina ögon och jag tror att alla människor behöver lite av koppartjejen i sig. 

 • Alla bilder är tagna från Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Svart hår då?

  anonym 2014-02-18 07:10:32
  Svara
 • Tips på bästa sovfrisyren för att minimera slitage på håret? Bortsett från att sova på sidenörngott. Knut uppe på huvudet? Fläta? Utsläppt?

  Therese 2014-02-17 19:34:56
  Svara
 • Hej Elin! Jag läser vård och omsorgs programmet åk 2. Vi ska snart ut på praktik och då måste vi ha håret uppsatt om man har långt hår, vilket jag har. På min förra praktik hade jag hästsvans nästan varje dag vilket gjorde att håret gick av i nacken även fast jag ej satte tofsen för hårt och använde tofsar utan metallplatta. Nu undrar jag om du har något tips på håruppsättningar som är mer skonsamma för håret samtidigt som det ser snyggt ut. Älskar din blogg, kram!

  Frida 2014-02-17 18:50:59
  Svara
 • Hej Elin, jag har en fråga till dig. Jag har sidbena och trivs bra i det men jag tror att jag har ganska lågt hårfäste för mitt hår hänger alltid framför ögonen när jag har det helt utsläppt. Har du något tips på hur jag kan göra och ändå ha håret utsläppt utan hårspännen och utan att behöva ha det bakom öronen? Jättefin blogg!

  Ida 2014-02-17 16:03:57
  Svara
 • Jag färgade brunt för ett tag sen nu, och många säger att det passade mig. Men nu börjar utväxten komma… jag har råttfärgat egentligen så de ser ju gråptt ut 🙁

  Sandra 2014-02-17 11:04:54 http://nattstad.se/sandoraa
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!