Produkttips // strukturerat kaos?

20140218-170404.jpg

Jag tänkte tipsa er om en nyfunnen vän hemma hos mig. Jag pratar om Redken ”Ruffle up14” – den är genialisk. Jag förstår inte hur jag har kunnat missa denna produkt. Jag har aldrig varit någonting för volym, hårspray ligger inte varmt om hjärtat och ”dust-it” volympuder är bland det värsta jag vet.

 • Jag gillar volymprodukter som känns fräscha och matta i håret. Detta är alltså en gel som du värmer upp i handflatorna och sedan masserar in i hårbotten. När du kollar på innehållet i burken så kommer du tro att du kommer bli mer flottig än en hamburgare – men känslan blir lätt, luftig och torr. Det är just det jag saknat hos vissa volymprodukter, dom känns blöta och nästan tynger ner istället för att lyfta. Den är jättelätt att jobba med och när du väl testat denna så kommer du ALDRIG vilja släppa den.

En genialisk volymprodukt som alla bör ha hemma, lång som korthårig! Den finns för 221:- på LYKO

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Varför är du inte nominerad till Finest Awards? Älskar din blogg

  oliva 2014-02-19 10:43:07
  Svara
 • Nu har jag klippt mig tre gånger denna månaden, första gången blev jag inte njöd, andra gången såg det ut som en hjälm. Och när min riktiga frisör klippt mitt hår förrra veckan så klippte hon bort jättemycket och det är kort nu och jag liknar en kille. Tips på hur jag skall få håret att växa fort? En missnjöd kund hos frisörer. =(

  Kirsten 2014-02-18 23:10:07
  Svara
 • Hej Elin! Jag har väldigt ”skört” hår skulle jag tro, i september bestämde jag mig för att sluta platta mitt hår så ofta och i december tror jag att jag kunde räkna dem gångerna jag hade plattat håret på två endast två händer. Förr plattade jag ALLTID håret, varenda dag. och nu har det verkligen blivit längre. Nu är det precis nedanför brösten. Min dröm är att få ca 5-10 cm längre än vad jag har nu. Till saken: har du några på tips på produkter för skört hår? Och vad tycker du om uniq one?

  Julia 2014-02-18 17:10:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!