Hårtips // hårvårdserie för ”tunt&fint” hår!

 

redken

Jag skulle vilja tipsa om er hårvårdserie som ger volym och fyllighet för ”fint” till normalt hår.

 • Jag tjatar ofta om hur viktigt det är med rätt hårvård. När jag skriver rätt, så menar jag verkligen rätt hårvård. Jag vet så många som köper produkter bara för dom är trendiga eller för att någon kändis använder det. Men det behöver inte betyda att det passar just dig. Det schampo och balsam din kompis använder kanske fungerar helt perfekt för henne, men det fungerar inte på dig. Det har inget att göra med att produkten är dålig utan den är helt fel för ditt hår.

Redkens ”Body Full” serie tycker jag passar väldigt bra för er som har lite tunnare, ”fint” hår som behöver mer fyllighet samt volym. Även fast ditt hår är torrt eller lite skadat så tycker jag att du kan använda schampot och balsam i denna serie. Sen välja Redkens ”Extreme” för torrare hår – den inpackningen. Olja samt leave-in lotion/spray efter. Då har du en helt komplett serie som passar ditt livlösa tunna hår samt du tillför fukt och extra vård.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin! Det är så att jag suttit och sökt här i din blogg efter ett bra schampoo och andra produkter för tunt/fint skandinaviskt hår och hittade detta. Blev så GLAD när jag sedan såg att denna serie var på rea på lyko.se så jag klickade hem den! Nu när jag fick hem produkterna blev jag dock lite besviken då jag såg att de innehöll vatten som en ingrediens. Så min fråga till dig blir då – hur dåligt är det egentligen när en produkt innehåller vatten? Och sliter det inte mer på just mitt hår som är relativt tunt?

  MVH Agnes

  Agnes 2015-11-30 10:02:15
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Hej Agnes!
   Men vad kul 🙂
   Nej men alla produkter innehåller vatten, det är oftast det första ämnet i alla produkter. Det handlar mest om HUR mycket vatten produkten innehåller kontra produktens användningsområde. Men inget att oroa dig för, kör på 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-02 23:54:40
   Svara
 • Hej Elin! Det är så att jag suttit och sökt här i din blogg efter ett bra schampoo och andra produkter för tunt/fint skandinaviskt hår och hittade detta. Blev så GLAD när jag sedan såg att denna serie var på rea på lyko.se så jag klickade hem den! Nu när jag fick hem produkterna blev jag dock lite besviken då jag såg att de innehöll vatten som en ingrediens. Så min fråga till dig blir då – hur dåligt är det egentligen när en produkt innehåller vatten? Och sliter det inte mer på just mitt hår som är relativt tunt?

  MVH Agnes

  Agnes 2015-11-30 10:02:15
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   Hej Agnes!
   Men vad kul 🙂
   Nej men alla produkter innehåller vatten, det är oftast det första ämnet i alla produkter. Det handlar mest om HUR mycket vatten produkten innehåller kontra produktens användningsområde. Men inget att oroa dig för, kör på 🙂 Kram Elin

   Elin Johansson 2015-12-02 23:54:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!