Läsarfråga // Keratinbehandling?

Hej Elin! Berätta mer om keratinbehandlingen, vad tycker du om det och hur blir håret efteråt, speciellt om du har ”vigin hair”?

Tack i förhand

Hej!

Detta med keratinbehandlingar blev jättepopulärt för typ två års sedan. Men jag tror att man kom på att dom inte fungerade inte så bra som planerat. Jag har jobbat med två olika märken och jag kan tycka att det är som en väldigt intensiv inpackning (en väldigt kostsam sådan). Men nu ska jag inte dra alla över en kam utan detta är mina erfarenheter och mina åsikter.

Som sagt, det finns en uppsjö utan olika märken och metoder. En keratinbehandling har syftet att stärka, vårda, bygga upp och vissa har en utslätande effekt upp till 70%. Resultatet blir ett mer glansigt och mjukt hår. Oftast så används fyra steg, bryta ner, tillsätta keratin (som skyddar håret), tillsluta och sist en glansprodukt.

Denna behandling görs oftast hos frisören och tar upp till två timmar. Behandlingen skall hålla upp till 12 veckor beroende på håret såklart. Detta kan kosta från 800-3000 kr (per gång)?!

  • Personligen tycker jag inte detta inte fungerar. För den pengen så är det verkligen inte värt det. Då tycker jag hellre att du kan boka en tid hos frisören och göra en vanlig inpackning/vårdbehandling till hälften av priset. Sen tycker vissa att det fungerar och är helt fantastiskt – men det får stå för dom!

c600x616

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!