Stort tack till Kevin Murphy //

km (1 av 1)

I början av februari arrangerade jag och min kollega Therese ett styling make-over event i samarbete med Kevin Murphy. Ni som följt mig ett tag vet vad jag talar om. Men för er nya läsare kan ni klicka HÄR för att läsa om eventet. Jag skulle vilja fylla detta inlägg med att tacka Kevin Murphy för samarbetet och visa er vilka fullsize produkter som bland annat vinnarna fick hem i en välfylld goodiebag.

 • BODY.BUILDER – Volym Mousse (appliceras i vått hår som ger volym och fyllighet)
 • POWDER.PUFF – Volympuder (appliceras i hårbotten vid torrt hår)
 • ANTI.GRAVITY – Volymgivande loton (appliceras i vått hår)

ETSW

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!