Before/After – next L.A

20140220-141206.jpg

Imorse fick jag ett stort mission. Att förvandla ett väldigt långt, slitet och svart hår till ett (bokstavligt talat) Victoria´s Secret brunt hårsvall. Denna underbara tjejen är Victoria´s Secrets nya toppmodell och hennes resa börjar bara om några månader. Jag tyckte detta var ett av det roligaste jobb jag gjort. Att få detta utgångsläget, kunna förvandla till en mustig kall brun och få klippa igenom håret till en snygg frisyr. Men tanke på den styling hennes hår kommer få utstå framöver så behöver frisyren vara så ordenligt klippt så det blir lätt att få ett svall.

Jag önskar Elina ett stort lycka till och ser fram emot framtiden!

20140220-141213.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Älskar din blogg! Du är så duktig!
  Jag har precis kommit hem från en semester. Såklart så badade jag i poolen och när jag sedan solade med det blöta håret så det blev grönt av kloret…. Nu tror alla att jag har grön dip dye. Vad skall jag göra? Jag vill helst inte färga hela håret. Kan man på nåt sätt typ ”avfärga” det? Jag har ljus brunt hår ner till käkbenet, sen går det över till ljusare (eller nu är det ju grönt) Jag undrar också om du har nåt tips på hårvårdsmärke, vad är bäst? Jätte tacksam för svar! 🙂

  Maja johansson 2014-02-20 18:31:54
  Svara
 • Hej Elin! Älskar din blogg! Du är så duktig!
  Jag har precis kommit hem från en semester. Såklart så badade jag i poolen och när jag sedan solade med det blöta håret så det blev grönt av kloret…. Nu tror alla att jag har grön dip dye. Vad skall jag göra? Jag vill helst inte färga hela håret. Kan man på nåt sätt typ ”avfärga” det? Jag har ljus brunt hår ner till käkbenet, sen går det över till ljusare (eller nu är det ju grönt) Jag undrar också om du har nåt tips på hårvårdsmärke, vad är bäst? Jätte tacksam för svar! 🙂

  Maja johansson 2014-02-20 18:31:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!