Dagens produkt // Shimmer.Shine

km1 (1 av 1)

Jag skulle vilja tipsa om en helt ny produkt från Kevin Murphy – Shimmer.Shine. Det är en olja i sprayform med eteriska oljor och vitaminer som reparerar håret samt ger en otrolig glans utan att tynga ner och bli ”fett”.  Det roliga är att när man skakar flaskan så yr det runt guldkorn (finns en film på min Instagram StyleElin som ni kan se hur det ser ut). Jag trodde först att det skulle vara en glitterspray men det var långt ifrån det. Håret får en fantastisk lyster och skyddar hårstrået mot yttre påverkan.

 • Den appliceras i vått samt torrt hår. En passande produkt inför våren och I JUST LOVING IT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • […] Kevin Murphy Shimmer.Shine – Denna har jag skrivit om innan, se HÄR. Det jag tycker om med denna är att den är väldigt lätt, skillnaden med den ovan är att den […]

  Produkttips // Oljan | Elin Johansson 2014-03-13 17:41:52 http://elinjohanson.se/produkttips-oljan/
  Svara
 • […] Kevin Murphy Shimmer.Shine – Denna har jag skrivit om innan, se HÄR. Det jag tycker om med denna är att den är väldigt lätt, skillnaden med den ovan är att den […]

  Produkttips // Oljan | Elin Johansson 2014-03-13 17:41:52 http://elinjohanson.se/produkttips-oljan/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!