Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fade//Ombre

20140221-153910.jpg

Blev lite överlycklig när jag fick göra en mörk Ombre idag. Det är så roligt att jobba med mörka färger, man kan få fram så många fina nyanser och skiftningar på ett helt annat sätt än med blondiner. Jag använde mig av samma Ombre-teknik men med väldigt svaga skiftningar. Så att allt skulle smälta ihop på en mjukt sätt och att hon nästan skulle se lite solblekt ut. Nu fick ni inte se frampartiet men denna tjej hade en sån snygg lugg.

Sedan klippte jag igenom hela håret och skapade massor med textur och slutligen en finföning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!