Min favorit inpackning // kärlek till håret

km2 (1 av 1)

Jag har skrivit om denna produkt tidigare, men den är värd att rekommenderas igen. Det är en fantastisk hårinpackning från Kevin Murphy som heter Born.Again Masque.

 • Det som jag älskar med Kevin Murphys produkter är att ALLA produkter kan användas i hårbotten utan att håret blir tungt och fett – det gäller även denna inpackning. Denna inpackning innehåller ren kärlek till håret och den är framtagen för att gå ner i håret på djupet och ge fukt, näring, glans och stärker håret. Jag kan nog säga personligen att den passar bäst till normala mot det lite grövre håret. Min absoluta favorit om du vill ge ditt slitna hår en extra boost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin. Hur luktar de produkterna? Är på jakt efter ett bra värmeskydd, kan du tipsa om något bra som gör håret mjukt. =)

  Kirsten 2014-02-24 08:16:29
  Svara
 • Hej! Har du testat Löwengrip Care and Color någon gång? Schampot, balsam eller inpackningen? 🙂

  Nilla 2014-02-21 20:17:16
  Svara
 • Hej!
  Jag tänkte fråga:
  Jag är en typisk blond tjej som alltid haft väldigt blondt och framförallt TUNT hår. Jag har väldigt torrt och statiskt hår dessutom. Min frisör rekommenderade mig att använda ref.543 schampoo och balsam. Skulle du också rekommendera dessa? Eller vilka hade du föredragit? Jag brukar försöka att tvätta håret Max två gånger i veckan och använder alltid hårinpackning istället för balsam. Är även det något som är bra eller jag är helt fel ute?
  Tack för en bra blogg!

  Pauline 2014-02-21 19:24:31
  Svara
  • Svar på Paulines kommentar.

   Hej Pauline!
   Jag tipsade nyss om denna serie: http://elinjohanson.se/hartips-harvardserie-for-tuntfint-har/
   – Tror att den skulle passa dig mycket bättre. Sen använd balsam och sen inpackning en gång i veckan. Så onödigt att använda inpackning istället för balsam om du ändå ska skölja ur den direkt. Lycka till!

   Elin Johansson 2014-02-22 07:52:43
   Svara
 • Hej!
  Jag har torrt (de trasslar sig lätt och så tappar jag en hel del hår från botten typ) och slitet hår,
  (Det är blekt hos en frisör, är typ platinablond), vilka två inpackningar från Redken passar mig bäst då?
  Hade tänkt beställa 2 st då det inte finns i min närhet.

  julia 2014-02-21 17:15:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!