Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Klös var det ja // rihanna remake

20140222-085437.jpg

Det är så många som frågar mig – ”HUR kan du jobba i dom där långa naglarna”. Det sjukaste är att jag kan typ inte jobba utan dom. Jag är så otroligt nöjd med hur mina naglar håller, vissa gånger kan jag gå sju veckor innan jag gör om dom – det är sjukt. Då arbetar jag med händerna varje dag och är ständigt i kontakt med vatten. Denna gång körde vi lite Rihanna inspirerat och I LOVE IT!

rihannainspo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!