Igår på Instagram (StyleElin) postade jag denna bild där jag spenderade kvällen igår och tog saken i egna händer och slängde ihop mina egna proteinbars. Jag tänkte skriva receptet som jag hittade på en riktigt bra blogg. Gjorde den godaste (nyttiga) chili con carnen i veckan, hittade receptet på denna blogg också.
- Receptet samt beskrivningen är tagen från Sannas blogg – HÄR
2. Rör ihop de blöta ingredienserna i en separat skål och häll sedan över de blöta. Blanda ihop allt ordentligt med en slev eller med händerna
3. Klä en rektangulär bakform (ca 15-20x 15-20 cm) med plastfolie och gör folien dubbel så lång som bakfomen så att du kan vika den över formen. Lägg den tjocka smeten i botten, vik plastfolien över formen och tryck ut smeten till ett jämnt lager i botten.
- Förvara i kylen i ca 1,5 vecka eller i frysen upp till 2-3 månader