Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mina egna proteinbars // recept

20140223-222652.jpg

Igår på Instagram (StyleElin) postade jag denna bild där jag spenderade kvällen igår och tog saken i egna händer och slängde ihop mina egna proteinbars. Jag tänkte skriva receptet som jag hittade på en riktigt bra blogg. Gjorde den godaste (nyttiga) chili con carnen i veckan, hittade receptet på denna blogg också.

  • Receptet samt beskrivningen är tagen från Sannas blogg – HÄR
4 dl havregryn (ca 140g)
2 dl Whey proteinpulver chokladsmak
0,5 dl hackade mandlar
2 msk riven kokos
1-3 msk kokosmjöl
0,5 dl osötat äppelmos
1 msk honung eller agave sirap
0,5 dl mandelsmör (eller annat nötsmör)
0,5 dl valfri mjölk
1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
2. Rör ihop de blöta ingredienserna i en separat skål och häll sedan över de blöta. Blanda ihop allt ordentligt med en slev eller med händerna
3. Klä en rektangulär bakform (ca 15-20x 15-20 cm) med plastfolie och gör folien dubbel så lång som bakfomen så att du kan vika den över formen. Lägg den tjocka smeten i botten, vik plastfolien över formen och tryck ut smeten till ett jämnt lager i botten.
4. Ställ in i kylen över natten eller minst 2 timmar och ta sedan ut och skär i 8 bitar.
  • Förvara i kylen i ca 1,5 vecka eller i frysen upp till 2-3 månader

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!