NYHET // bort med gula toner?

KMELIN

Kevin Murphy’s Color.Bugs har länge varit storfavoriterna när det kommer till att bli t.ex rosa i håret för en kväll. Men nu har dom kommit med en vit som tar bort gula toner i håret (på blonda hår). Såklart lägger det sig på ytan och inte tar bort gula toner permanent. Men det jag gillar med dessa Color.Bugs är att du kan förändra din hårfärg på ett crazy-vis och få bort det dagen efter. Jag tycker man kan jämföra dessa med make-up, bara tvätta bort på kvällen och allt ser ut som vanligt igen. Den är både sulfat, parabenfri och kan i vissa fall ljusa upp mörka till ljusbruna hår (ej permanent och gärna färgen Shimmer.Bug som är som en färgad hårskugga). 

 • Mitt tips är att applicera valfri vårdande produkt (olja) innan du använder Kevin Murphy’s Color.Bug, sedan en hårspray som finish. Jag postar även en video här under så nu får se hur den appliceras.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • […] er om Kevin Murphys Colorbug White. Jag har skrivit om denna innan och det inlägget hittar du HÄR.  Så jag tog saken i egna händer och prövade denna på mig själv. Det jag gillar med dessa är […]

  Vill du få ljust hår på 1 minut?! HÅRTIPS | Elin Johansson 2014-04-21 18:43:24 http://elinjohanson.se/vill-du-fa-ljust-har-pa-1-minut-hartips/
  Svara
 • Hej Elin!
  Först o främst vill jag bara säga att du är otroligt duktik på det du gör! Jag har en fråga som jag hoopas kunna få ett svar på. Jag har aldrig riktigt förstått skillnaden mellan etapper och uppklippt. På flera utav dina arbeten har jag sett bilder med superfina klippningar men är det etapper eller uppklippt? Skulle uppskatta ifall du kunde förklara skillnaden, ev lägga upp bilder på diverse frisyr. Kram!

  yasemin 2014-02-24 20:05:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!