I love blondehair // våren närmar sig

20140225-142829.jpg

Före&Efter

Jag tycker ju blondiner är så roligt, det vet ni redan vid det här laget. Men att göra dessa ljusa, kalla och typiskt svenskblondin (som vi är kända för världen över). Slingade upp hela håret, nyanserade samt klippte igenom hela håret.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag har en liten fråga till dig angående färgning. Jag har varit svarthårig, nästan alla bruna nyanser som går men nu två år tillbaka har jag varit blond och gick till frisören och ville färga det ljusbrunt till min naturliga färg. Efter första tvätten som jag gjorde drygt 4 dagar efter färgning så åkte all färg ur? Så nu är jag tillbaka blond… Vad beror detta på? Att håret tagit för mkt stryk av tidigare färgningar så att håret inte tar till sig färg?
  Kram Tove

  Tove 2014-02-25 13:53:05
  Svara
 • Hej!
  Jag har en liten fråga till dig angående färgning. Jag har varit svarthårig, nästan alla bruna nyanser som går men nu två år tillbaka har jag varit blond och gick till frisören och ville färga det ljusbrunt till min naturliga färg. Efter första tvätten som jag gjorde drygt 4 dagar efter färgning så åkte all färg ur? Så nu är jag tillbaka blond… Vad beror detta på? Att håret tagit för mkt stryk av tidigare färgningar så att håret inte tar till sig färg?
  Kram Tove

  Tove 2014-02-25 13:53:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!