Soft beigeblonde //

20140225-075940.jpg

Igår blev en sen kväll på salongen. Men vad gör det när man får jobba med fina hår? Min kund ville göra en liten förändring men ändå upplevas blond. Hon hade gjort ljusa slingor på utväxten hela livet princip och redo för något nytt.

Jag kan tycka att att bara lägga ljusa blekta slingor är lite tråkit. Ett hår som bara ser blekt ut tycker inte jag är så smickrande, det måste in några pigment som lättar upp mot huden. Även dom allra ljusaste blondiner jag har lägger jag alltid in lite softare pigment för att lätta upp. Det var det jag gjorde med denna kund, använde mig av en lättare ombre-teknik tillsammans med ljusa slingor samt nyanseringar.

Klippte även igenom håret och finfönade. Hon upplevs fortfarande ljus såklart, men kontrasten mellan det varma och kalla på rätt ställen gör helheten så fräsch.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Vill bara säga att jag är sååå nöjd med klippningen och färgen. Rekomenderar dig till alla ;)) super tack!
    Kristin

    Kristin 2014-02-27 15:54:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!