Veckans tema – blonde?

20140226-135355.jpg

Before&After

… Det känns nästan så – i alla fall så började min vecka med blondiner. Helt fantastiskt! Denna tjej blev min sista kund igår och jag slingade bort utväxten, längderna (dom var gula) sedan klippte en frisyr. Varvade olika nyanser samt fick jag till den där härliga kalla blonda.

Denna dag är visserligen inte så fantastiskt, jag fick avboka och stanna hemma i sängen idag. Hoppas jag är på benen imorgon, eller jag BÖR + MÅSTE! Därav mitt extremt dåliga bloggande – PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Undrar vad du använder dig av för färger? Alltså märket 🙂 är frisör själv och på jakt efter ett nytt märke i salongen! Färgerna ser helt underbart fylliga ut. Superduktig!

  Tilda 2014-02-27 15:26:32
  Svara
 • Hej! Undrar vad du använder dig av för färger? Alltså märket 🙂 är frisör själv och på jakt efter ett nytt märke i salongen! Färgerna ser helt underbart fylliga ut. Superduktig!

  Tilda 2014-02-27 15:26:32
  Svara
 • Snyggt! 🙂
  Tänkte höra vad du tycker om Masteys produkter? 🙂 Hur står sig dem i jämförelse med t.ex redken, kerastase, lanza och andra salongsmärken?
  Tack för en grym blogg! 🙂

  Therese 2014-02-26 20:29:20
  Svara
 • Snyggt! 🙂
  Tänkte höra vad du tycker om Masteys produkter? 🙂 Hur står sig dem i jämförelse med t.ex redken, kerastase, lanza och andra salongsmärken?
  Tack för en grym blogg! 🙂

  Therese 2014-02-26 20:29:20
  Svara
 • Hej!
  Jag måste bara kommentera här hos dig! Jag är en nittonåring i Dalarna som tar studenten i vår och är sååå trött på mitt hår. Har gått till samma frisör jättelänge men törs aldrig riktigt släppa loss och göra nånting annorlunda, för sist jag bad henne göra det så färgade hon delar av mitt ljusblonda hår SVART OCH ROSA. Tog evigheter att få bort och har fortfarande utväxt och halvbrunt/orange på det som brukade vara svart… Har något av en frisörskräck sedan dess.

  Just därför blir jag så glad av att titta in här, hos en frisör som kan. Mitt hår skulle behöva en av dina sjukt snygga ombres eller en av dina perfekta blonda toningar.

  Älskar också att du ser och gör efter vad du bedömer blir snyggt eller inte sliter på kunden. Det får dig att framstå proffsig. Du verkar vara mer än bara en frisör. Du inte bara gör jobbet, du gör jobbet bra.

  Nu till saken. Flyttar förmodligen till Stockholm i höst och då kan du räkna med en ny kund!

  Fortsätt med ditt underbara jobb som du är så bra på och fortsätt publicera bilder på hår så att jag håller det jag nu lovat, för varje gång jag ser en bild blir jag lika sugen. Kram!

  Lovisa 2014-02-26 19:40:20
  Svara
 • Hej!
  Jag måste bara kommentera här hos dig! Jag är en nittonåring i Dalarna som tar studenten i vår och är sååå trött på mitt hår. Har gått till samma frisör jättelänge men törs aldrig riktigt släppa loss och göra nånting annorlunda, för sist jag bad henne göra det så färgade hon delar av mitt ljusblonda hår SVART OCH ROSA. Tog evigheter att få bort och har fortfarande utväxt och halvbrunt/orange på det som brukade vara svart… Har något av en frisörskräck sedan dess.

  Just därför blir jag så glad av att titta in här, hos en frisör som kan. Mitt hår skulle behöva en av dina sjukt snygga ombres eller en av dina perfekta blonda toningar.

  Älskar också att du ser och gör efter vad du bedömer blir snyggt eller inte sliter på kunden. Det får dig att framstå proffsig. Du verkar vara mer än bara en frisör. Du inte bara gör jobbet, du gör jobbet bra.

  Nu till saken. Flyttar förmodligen till Stockholm i höst och då kan du räkna med en ny kund!

  Fortsätt med ditt underbara jobb som du är så bra på och fortsätt publicera bilder på hår så att jag håller det jag nu lovat, för varje gång jag ser en bild blir jag lika sugen. Kram!

  Lovisa 2014-02-26 19:40:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!