Dagens naturliga brunett //

20140227-182934.jpg

Åh, idag hade jag bland annat denna fina unga tjej hos mig. Hennes hår var to die for och det var jätteroligt att göra en förändring på henne. Jag älskade hennes egna hårfärg, men jag tyckte vi kunde ljusa upp helheten lite med ändå bevara grundfärgen (som var hennes egna). Sedan klippte jag hela håret ordentligt, skapade textur samt rörlighet i hela håret. Så otroligt tjockt och välvårdat hår skall man vara försiktig med.

Så roligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin. Jag har en fråga. Jag har hört att man kan färga håret ljusare i stället för att använda blekning, stämmer detta? Hur fungerar det då? Är det i så fall mer skonsamt för håret och blir resultatet lika bra och hållbart? Jag slingrar mitt långa hår på salong, väldigt milt men blev nyfiken på om detta kanske skulle vara något för mig ifall det är så att det är bättre för håret? Vad har du för åsikt och erfarenhet kring detta. Tack för en riktig kanonblogg!

  Pernilla 2014-02-27 20:52:46
  Svara
 • Hej Elin. Jag har en fråga. Jag har hört att man kan färga håret ljusare i stället för att använda blekning, stämmer detta? Hur fungerar det då? Är det i så fall mer skonsamt för håret och blir resultatet lika bra och hållbart? Jag slingrar mitt långa hår på salong, väldigt milt men blev nyfiken på om detta kanske skulle vara något för mig ifall det är så att det är bättre för håret? Vad har du för åsikt och erfarenhet kring detta. Tack för en riktig kanonblogg!

  Pernilla 2014-02-27 20:52:46
  Svara
 • Hej! Om du fick välja 2 elr 3 hårmousse som du tycker är bäst om man vill ha volym och stadga, vilka hade du rekommenderat då? Gärna både lyx och budgetvarianter. Svara gärna så fort som möjligt då jag behöver köpa ett nytt i helgen!
  Kram

  Johanna 2014-02-27 20:51:29
  Svara
 • Hej! Om du fick välja 2 elr 3 hårmousse som du tycker är bäst om man vill ha volym och stadga, vilka hade du rekommenderat då? Gärna både lyx och budgetvarianter. Svara gärna så fort som möjligt då jag behöver köpa ett nytt i helgen!
  Kram

  Johanna 2014-02-27 20:51:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!