Läsarfråga // vilka färger jag jobbar med

Hej! Undrar vad du använder dig av för färger? Alltså märket , är frisör själv och på jakt efter ett nytt märke i salongen! Färgerna ser helt underbart fylliga ut. Superduktig!

Hej!

Tack snälla du.

– Mitt huvudmärke är J Beverly Hills (läsa om HÄR),  (finns även en svensk hemsida (HÄR) vilket jag älskar. Jag har jobbat med dom flesta märken och jag kan säga att JBH slår alla med hästlängder. Om man kan färglära och förstår kemin i färg så är denna colorline så enkel att jobba med och det bästa är att du kan vara så kreativ utan en ända tub – bara ändra väte eller blandning.

Sedan varvar jag med Matrix Color Sync, Goldwells Silk Lift (blekning) samt Redken.

 • Jag kan varmt rekommendera JBH Color Line, du kommer inte bli besviken. Bara ringa din lokala säljare (HÄR)  – eller maila mig så hjälper jag dig.

elinjohansson

JBH

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag får mitt hår färgat i Beverly Hills färg. Rött hår, tror 666 med nåt mer (kan missta mig oxå;) Lite ”extremröd” Blond är mitt naturliga.
  Frågan är: HUR ska jag sköta detta som bäst? Behöver tvätta det rätt ofta pga mitt jobb.
  Får snabbt en blond utväxt. Det blir alltså svindyrt att gå till frisören typ var tredje vecka.
  Har märkt att längderna blir lite sotiga när man tonar hela håret- gör man det inte blir det matt. I luggen släpper färgen snabbare.
  Använder färgbomb.
  Vill gärna ha tips och väldigt gärna se bilder om du färgar någon röd med detta märke.

  Kristin 2014-03-04 15:37:34
  Svara
 • Hej! Jag får mitt hår färgat i Beverly Hills färg. Rött hår, tror 666 med nåt mer (kan missta mig oxå;) Lite ”extremröd” Blond är mitt naturliga.
  Frågan är: HUR ska jag sköta detta som bäst? Behöver tvätta det rätt ofta pga mitt jobb.
  Får snabbt en blond utväxt. Det blir alltså svindyrt att gå till frisören typ var tredje vecka.
  Har märkt att längderna blir lite sotiga när man tonar hela håret- gör man det inte blir det matt. I luggen släpper färgen snabbare.
  Använder färgbomb.
  Vill gärna ha tips och väldigt gärna se bilder om du färgar någon röd med detta märke.

  Kristin 2014-03-04 15:37:34
  Svara
 • Hej!
  Jag gör verkligen allt för att ha ett så välmående hår så möjligt trots att jag bleke slingor. Jag använder mig av goldwell schampo och balsam men blev tipsad av en kompis att byta till tigi bed heads blå/gröna flaskor som ska vara vårdande. Jag blev lite skeptisk till märket då jag aldrig sett någon frisör använda sig av dom produkterna. Är dom så bra och är det värt att gå ifrån goldwell?
  Stor kram!!

  Matilda 2014-02-28 12:52:51
  Svara
 • Hej!
  Jag gör verkligen allt för att ha ett så välmående hår så möjligt trots att jag bleke slingor. Jag använder mig av goldwell schampo och balsam men blev tipsad av en kompis att byta till tigi bed heads blå/gröna flaskor som ska vara vårdande. Jag blev lite skeptisk till märket då jag aldrig sett någon frisör använda sig av dom produkterna. Är dom så bra och är det värt att gå ifrån goldwell?
  Stor kram!!

  Matilda 2014-02-28 12:52:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!