Paris – France nästa! Kom med dina tips?

Paris

 

I påsk så tar jag med mig min karl till Paris – Frankrike. JAG LÄNGTAR!!

 • Jag har aldrig varit där så jag tänkte passa på att fråga er vad ni tycker är viktigast att se och göra? Jag har koll på dom ”vanliga” turistsakerna samt shoppingen (stenkoll). Om ni har några tips som ni vill dela med er så skulle jag blir SÅ GLAD?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin! Lika bra blogg och lika duktig som vanligt är du 🙂 Jag tänkte om du kanske kunde skriva vad du tycker om Spiral Hair Toggle toffsar? Är dom bättre än vanliga toffsar utan metallgrej? Vet du isf vart man kan köpa såna, här i sverige? Jag har hittat en hemsida, men vet inte riktigt om de skickas från sverige, känns isf onödigt att beställa om de inte är bra för håret ändå haha. Sen en fråga till, slits underhåret om man har det uppsatt i en toffs? Ska man ha smala eller tjocka toffsar.
  Tack! Ha det bra Elin!
  kram

  Ellinore 2014-02-28 10:53:25
  Svara
 • Hej Elin! Lika bra blogg och lika duktig som vanligt är du 🙂 Jag tänkte om du kanske kunde skriva vad du tycker om Spiral Hair Toggle toffsar? Är dom bättre än vanliga toffsar utan metallgrej? Vet du isf vart man kan köpa såna, här i sverige? Jag har hittat en hemsida, men vet inte riktigt om de skickas från sverige, känns isf onödigt att beställa om de inte är bra för håret ändå haha. Sen en fråga till, slits underhåret om man har det uppsatt i en toffs? Ska man ha smala eller tjocka toffsar.
  Tack! Ha det bra Elin!
  kram

  Ellinore 2014-02-28 10:53:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!