Total makeover //

20140228-152819.jpg

Before&After

Håll i er, nu levererar jag en riktig kioskvältare. Denna fina tjej ville verkligen ha en förändring. Hon kom in med ett jättelångt, blont hår med gula toner och ca 15 cm utväxt.

Vi bestämde att klippa 2 dm och skapa en helt ny frisyr samt att mörka ner helheten till en ljusbrun kall ton. Jag slingade i olika nyanser, en skräddarsydd ombre-teknik samt använde mig av dom blonda topparna hon redan hade. En hårfärg som glänser och hon fick sig allt en otrolig förändring.

”Avis”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag har en fråga angående hur man ska torka håret? Är självtorka bäst? Eller ska man föna håret?
    Jag självtorkar oftast mitt hår och då tycker jag att det blir som bäst, men när jag ska föna det om jag tex har bråttom någonstans så blir håret helt knäppt! Det blir frissigt och väldigt tjockt och alldeles för mycket volym trots att jag fönat det rakt och använt olja i längderna m.m. Jag är väldigt noga med min skötsel av håret men detta är verkligen ett ”problem” jag skulle vilja veta hur man löser! Vad gör jag för fel? När frissören fönar blir det ju hur bra som helst…

    Kajsa 2014-02-28 20:53:30 http://nattstad.se/kajsalecander
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!