Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

B&A – cold blonde!

20140228-111918.jpg

Före & Efter

Igår morse var fina Ronja hos mig och ville ha en liten förändring. Hon hade typiskt skandinaviskt hår och var väldigt ljus i sin egna hårfärg. Jag vill dämpa hårbotten men ändå byta nyans på längderna, få en kall ton och ge håret ett djup. Jag tycker det är så fult när frisörer bara slingar håret vitt och sen slänger på någon silvertoning? Gräsligt!

Så jag valde att gå lite plus minus noll – dämpa botten i en beigeton (ombre-teknik) samt ljusa upp längderna samt få till en kall ton på stort sätt hela håret. Klippte igenom och finfönade!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!