Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens räddning // före och efter

ElinsFöre&Efter

Morgonens kund ville bli kallare blond och känna sig mer slingad och att färgen ser mer ”levande” ut. Hennes hår var rätt slitet så jag fick vara riktigt försiktig här. Men ibland så svarar håret bra på färgen och jag kände att håret klarar av denna behandling. Jag slingade hela håret i olika blonda färger samt nyanserade och slutligen klippte jag igenom håret. Det var så roligt för att direkt när vi var klara så började solen skina mellan hustaken – det kom vi fram till att det var helt rätt att bli riktigt blond och fin – ett tecken från ovan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!