”Lobs” still going strong

20140303-114445.jpg

Före&Efter

Denna frisyr är något jag verkligen tycker är snyggt på dom som kan bära upp den. Sen tycker jag att färgen skall vara lite antingen eller. Alltså antingen väldigt blond eller rätt mörk – det blir lätt lite ”blaskigt” om man slingar en kort frisyr i olika färger för mycket. Jag slingade upp hela håret ordentligt, la en nyansering samt klippte av några centimeter.

SÅ SNYGGT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Elin!!
    Jag älskar denna hårfärg och har ungefär exakt samma hårfärg som hon innan, om inte lite ljusare till och med. Men min frisör slingar med folie och lägger in en nyansering men jag får inte alls samma effekt som ovan. Mer randigt och så går det tillbaka till dassig hårfärg snabbt sen – som om jag inte ens färgat. Hur gör du för att få liknande färger ovan? Vet att min salong använder Matrix färger.
    Tusen tack för svar! Skulle ge mig mitt drömhår om jag kunde få denna färg!

    Irma 2018-01-26 11:05:41
    Svara
  • Hejhej! Mitt hår är väll typ som det på bilden och jag undrar bara ungefär hur mycket du tar för att färga det som det där? 🙂

    Johanna 2014-03-06 20:14:31 http://hannzor.devote.se
    Svara
  • Hej! Ska själv till frisören snart och blir jätte inspirerad av din blogg. Men jag vill själv ha denna färgen! Så min fråga är vad för nyansering du har ? Färgen är perfekt!!

    Isabella 2014-03-06 13:52:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!