Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

”Lobs” still going strong

20140303-114445.jpg

Före&Efter

Denna frisyr är något jag verkligen tycker är snyggt på dom som kan bära upp den. Sen tycker jag att färgen skall vara lite antingen eller. Alltså antingen väldigt blond eller rätt mörk – det blir lätt lite ”blaskigt” om man slingar en kort frisyr i olika färger för mycket. Jag slingade upp hela håret ordentligt, la en nyansering samt klippte av några centimeter.

SÅ SNYGGT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin!!
  Jag älskar denna hårfärg och har ungefär exakt samma hårfärg som hon innan, om inte lite ljusare till och med. Men min frisör slingar med folie och lägger in en nyansering men jag får inte alls samma effekt som ovan. Mer randigt och så går det tillbaka till dassig hårfärg snabbt sen – som om jag inte ens färgat. Hur gör du för att få liknande färger ovan? Vet att min salong använder Matrix färger.
  Tusen tack för svar! Skulle ge mig mitt drömhår om jag kunde få denna färg!

  Irma 2018-01-26 11:05:41
  Svara
 • Hejhej! Mitt hår är väll typ som det på bilden och jag undrar bara ungefär hur mycket du tar för att färga det som det där? 🙂

  Johanna 2014-03-06 20:14:31 http://hannzor.devote.se
  Svara
 • Hej! Ska själv till frisören snart och blir jätte inspirerad av din blogg. Men jag vill själv ha denna färgen! Så min fråga är vad för nyansering du har ? Färgen är perfekt!!

  Isabella 2014-03-06 13:52:04
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind