Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsarfråga // frisör?

hej måste säga GUD VAD DUKTIG DU ÄR!!!
blir så inspirerad av dig!!!
Jag går frisörutbildningen på gymnasiet andra året och kan du berätta dina tips och erfarenheter? Va det lika jobbigt att lära sig allt som jag tycker, allt är så mycket och svårt.. hur ska man bäst få jobb efter gymnasiet? hur klarade du gesällbrevet och allt? kan du inte berätta hela din historia? kram kram

 

Först måste jag säga TACK så mycket fina du. Va roligt att du vill bli frisör, det är ren lycka att jobba med varje dag. Jag har skrivit om detta ämne tidigare – du kan läsa det inlägget HÄR. Har du ytterligare följdfrågor så kan du kommentera detta inlägg.

 • Sen vill jag bara tillägga att till er som utbildar er till frisörer eller redan är frisörer så kommer jag komma ut med ett inlägg senare i veckan där ni får chansen att ställa frågor till mig om ni vill ha lite mer tekniska tips och trix som kanske gör eran vardag roligare eller för er som utbildar er som frisörer och funderar över något speciellt. Skulle ni gilla det?

elinjohansson

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Såå kul och inspirerande att följa din blogg! Du är verkligen en duktig frisör. Skulle gärna vilja veta mer om dina nyanseringar på ljusare toner i håret. Använder du någon color mask, lättfärg etc,?

  Mikaela 2014-03-10 19:19:33
  Svara
 • Ja det skulle uppskattas jättmycket! Jag går i 3:an på frisörlinjen på gymnasiet och skulle vilja veta din teknik när du gör en ombré samt hur du fönar så himla fint? 🙂

  Julia 2014-03-06 13:55:55
  Svara
 • Hej, du är så duktig och jag älskar din blogg!
  Men jag ska snart gå och färga håret blont, men har ingen aning om vart jag ska gå! Det finns så många frisörsalonger men hur vet jag om den är bra? Man vill ju gå till en bra som vet vad dom gör och inte förstör håret med blekning osv…(Jag bor i Örebro)

  Amanda 2014-03-05 00:23:32
  Svara
 • Jätte bra ide! 🙂
  Skulle gärna vilja veta hur du apllicerar färgen när du gör dina ombre fäegningar.

  Amanda 2014-03-04 20:46:52
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!