Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsarfråga // virginhair?

Hej Elin! Jag har haft min frisyr i 12 år nu och jag börjar bli ganska trött på den. Jag har aldrig färgat mitt hår (är 14 iår), och vill inte göra det heller! Mitt hår är en blandning av gyllenblondt och blondt och det går ner till slutet av skulderbladen. Mitt ansikte är runt och håret är torrt. Så, vad tycker DU att jag borde göra?

Hej du!

Jag är så glad att du inte har färgat håret eller planerar att färga. Jag tycker du gör helt rätt, man ska låta håret vara så länge man kan. Jag tycker du verkligen ska köpa hem BRA hårvårdsprodukter, gå till frisören och be om att klippas utifrån din ansiktsform och skapa en frisyr med textur. Se till att frisören INTE klipper upp håret för mycket och klipp kanske bara 1-2 cm av längden. Unna ditt hår mycket kärlek. För om du fortsätter på detta sunda vis med ditt hår – tänk hur fantastiskt det kommer se ut när du är 18 år?

 • Jag blir helt till mig i kroppen när jag hör något så ung har så sunda värderingar om sitt hår. Men du sa att håret är torrt, det är oftast det på vintern. Köp en olja och smörj in längderna morgon och kväll!

Stort Lycka till!’

elinjohansson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej måste säga GUD VAD DUKTIG DU ÄR!!!
  blir så inspirerad av dig!!!
  Jag går frisörutbildningen på gymnasiet andra året och kan du berätta dina tips och erfarenheter? Va det lika jobbigt att lära sig allt som jag tycker, allt är så mycket och svårt.. hur ska man bäst få jobb efter gymnasiet? hur klarade du gesällbrevet och allt? kan du inte berätta hela din historia? kram kram

  Josefin 2014-03-04 19:35:16
  Svara
 • Hej! Jag är 15 år och har blondt, lockigt och frissigt hår, jag har färgat topparna ljusbruna en gång med olias hårfärg utan ammoniak! Mitt hår är alltid frissigt, sommar som vinter och vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre, snälla hjälp mig 🙂

  PS. Använder redan olja från macadamia och schampo och balsam från bed heads sulfat fria serie ”some like it hot” (gula flaskorna)

  Kram Lina

  Lina 2014-03-04 12:37:46
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!