Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsarfråga // Att välja frisör?

Hej, du är så duktig och jag älskar din blogg!
Men jag ska snart gå och färga håret blont, men har ingen aning om vart jag ska gå! Det finns så många frisörsalonger men hur vet jag om den är bra? Man vill ju gå till en bra som vet vad dom gör och inte förstör håret med blekning osv…(Jag bor i Örebro)

 

Hej!

Tack snälla, va roligt att du tycker om min blogg. När det kommer till att välja frisör så tycker jag man ska tänka på följande:

 • Det bästa är att gå på rekommendationer, av någon vän eller bekant. Ingen frisör vill ha dåligt rykte och kunder är väldigt snabba på att döma frisörer och säga till om deras hår inte blir bra. Så en frisör med bra rykte är ett plus, sen är smaken som baken men oftast så är rekommendationer bästa att gå på
 • Sociala medier är också ett bra alternativ. Googla salongen eller personen som du vill gå till. Har frisören Instagram eller en Facebook-sida? Kanske har en blogg som du kan kolla in? Detta är jättebra för då kan du se vad du har att förvänta dig av frisören.
 • Bara för en salong är välkänd i din stad så behöver inte alla frisörer på den salongen vara bra. Många salongen lever på namnet och frisörer byter oftast arbetsplats ofta så var vaksam där.
 • Ibland räcker det att träffa frisören eller prata med hon/han några minuter för att få en uppfattning av personen. Förstår hon/han dig bra, ställer frisören följdfrågor och är intresserad av dig?

Sen en viktig sak är att när du ska välja ny frisör – se till att verkligen veta dina önskemål. Så du är rak och ärlig hur du vill ha det på ett ungefär såklart – sen är det upp till frisören att ta fram en professionella sida och vägleda dig.

Lycka till!

elinjohansson

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand