Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Uppfräschning delux //

20140306-080754.jpg

Detta hår var (tro det eller ej)FINT innan jag satte händerna i det. För att vara så blekt, ljust och långt så var det i väldigt bra skick.

– Nu tänkte ni säkert att jag skulle göra en stor behandling bara för hennes hår klarar det (som jag alltid tjatar om). Men nej, jag ville fortfarande att hon skulle vara blond men jag ville ändra om så håret får glans och ett mer levande resultat. I detta fall var det nog klippningen som hade en stor del till det. Jag la en djupare bottenfärg (fortfarande ljus) och slingade i olika nyanser. Klippte en frisyr och finfönade!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, Kan inte du göra en film på hur du lockar håret såhär fint eller ditt eget? Det ser så fint ut!! Tack 🙂

    Emelie 2014-03-17 06:41:22
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!