Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Brown to blond //

20140308-154238.jpg

Before&After

Här kommer ett bra exempel på att om du har bra hårkvalité så går det att göra underverk. Denna gulliga tjej kom med förhoppningen att bli så blond som det gick. Jag tänkte hela tiden att det kommer att fungera – hennes hår var i så bra skick och det gjorde mig väldigt glad. Så jag slingade håret i olika nyanser och fick fram en beige-blond hårfärg som blev SÅ SNYGG. Därefter fick hon en ordentlig klippning och såklart min finföning.

 • Redo för våren

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, Äntligen hittade jag till någon som dig! Jag har haft jätte svårt att vara blond.. Nu har jag vart mörk i flera år efter min skräck som liten, då det vart sjukt slitet och en hemsk färg.. Jag skulle vilja testa bli blond nu igen fast hos en riktig frisör! Jag är silverblond i min riktiga färg, men är svart nu. Vill låta mitt hår få vila en lång period! Men sedan skulle jag kunna tänka mig att åka till dig! Vart håller du hus? :)! Mvh Hanna

  Hanna Hjelm 2014-10-25 03:20:02 http://www.swisha.blogg.se
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag vill jätte gärna färga mitt hår hos dig från brunt till blont, har väldigt likt hår den på bilden. 🙂 Hur gör jag?? Med vänlig hälsning, Alma Krokstedt.

  Alma K 2014-03-13 11:26:44
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!