Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Liten update // bokningar och tider

elins

Hej mina kära läsare och kunder!

Jag vill ge er en liten update hur läget ser ut med bokningar. Jag får minst 50-70 bokningsförfrågningar på min mail varje dag och jag försöker svara på allt så fort jag kan – just för tiderna går väldigt fort. Så för att minimera att göra er besvikna när ni frågar om jag har tid om en, två veckor så läs nedan:

 • Ni som vill boka tider så ser läget ut som följande. Jag är HELT fullbokad mars och april – mina första tider börjar i början på maj (även där begränsade tider). Till er som bokar till juni inför fest, student eller liknande finns någon enstaka tid kvar i början på juni – så först till kvarn där.
 • Till mina befintliga kunder som vill bli fina innan sommaren igen, se till att skicka ett sms eller mail så bokar vi in det nu.

PUSS (I Love You All)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin, jag har mörkt (färgat hår) och bruna ögon. Egentligen är jag rätt ljushårig i mig själv och har länge funderat på att bli mer åt det blonda hållet. Problemet är att alla tycker jag passar grymt bra i mitt mörka hår och att det skulle se konstigt ut om jag blev ljus pga mina bruna ögon. Jag känner mig så tråkig som brunett hjälp mig vad ska jag göra!

  Linnéa 2014-03-09 13:15:07
  Svara
 • Hej! Du är helt sjukt duktig på att fixa hår! Jag har lite frågor. Jag har mellan långt gyllen brunt hår och vill göra det ljust med fina ljusa slingor men behöver jag fårga av håret då?
  Jag plattar mitt hår varje dag och har ett bra värmeskydd men mitt hår blir jätte slitet. Jag trivs inte i mitt lockiga hår har du tips på vad jag kan göra för att de inte ska slita förutom att köpa en ny plattång..

  Mira 2014-03-09 12:23:36
  Svara
 • Längtar tills den 20 mars då jag är bokad 😀

  Solin 2014-03-08 12:51:29 http://solinj.blogg.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!