Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Step 3 color //

20140310-160335.jpg

Before/After

Imorse hade jag denna söta tjej i stolen och hon är på väg till att få den perfekta blonda färgen. I höstats var hon väldigt mörkhårig och har avfärgat och slingat två gånger (ej hos mig) innan hon kom till mig. Så nu är hon i det läget att börja skapa en snygg hårfärg. Hennes hår var i väldigt bra skick så kände att jag kunde göra som jag hade tänkt – utan att vara låst till hennes hårkvalité.

 • Jag slingade med olika blonda nyanser, försökte få upp hennes ljusa partier så pass mycket som det gick (utan att förstöra hennes hår). Neutraliserade med en kallare toning och finfönade hela håret. Vi har redan bokat en ny tid innan sommaren, så en färgning till så är hennes hår PERFEKT. Titta vad man kan åstadkomma om man bara har lite tålamod och sköter håret bra mellan färgningarna.

  En stolt frisör här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!