Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens ”SoftOmbre”

20140311-145610.jpg

 

Fick denna skönhet i stolen idag, så roligt. Hon ville verkligen göra en förändring, snyggare hårfärg samt klippa bort allt slitet hår. Så vi valde en Soft Ombre med ljusare längder, jag ville ha övergången naturlig och lite varmare. För att sedan kunna färga hennes toppar i en beige-blond ton, jag bara älskar denna hårfärg. Så snygg, skonsam och så CHIC. 

Sedan klippte jag av 15 cm av längden, klippte en frisyr och finfönade håret. Hon fick ett helt nytt hår, detta är lycka!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag har alltid haft ganska långt hår, hyfsat tjockt och slingat det ljust. Slutade dock med det förra sommaren och tonade då håret mörkare. Sen dess har jag inte gjort något med mitt hår, utan är nöjd med min naturliga färg. Dock så har mitt hår börjat bli otroligt elektriskt och när man borstar det så ser man små hårstrån flyga ner. Jag använder glansdroppar för mitt elektriska hår och har inte bytt produkter utan haft samma sen en tis tillbaka så vet inte vad jag gjort för fel. Plattar håret en till två gånger i veckan och använder då värmeskydd. Vad gör jag för fel? Ha en bra dag! 🙂

    Felicia 2014-03-11 16:12:09
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!